بقائی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز ادامه دارد ان‌بی‌سی: ترامپ از ایران به ستوه آمد ادعای روبیو: پیشرفت‌هایی در مذاکرات با ایران حاصل شده است قطر: متن توافق احتمالی میان ایران و آمریکا تدوین شده است مذاکرات ایران و عمان درباره تنکه هرمز وارد مرحله جدیدی شده است حمله پهپادی انصارالله به فرودگاه نجران عربستان تحلیلگر مشهور ترکیه: ایرانیان به ترامپ درس تاریخ می‌دهند شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند!

پزشکیان‌: امضای معاهده همکاری جامع راهبردی از مهمترین جلوه‌های همکاری میان ایران و روسیه است

پزشکیان‌: امضای معاهده همکاری جامع راهبردی از مهمترین جلوه‌های همکاری میان ایران و روسیه است رئیس جمهور امضای معاهده همکاری جامع راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه را از مهمترین جلوه‌های همکاری میان دو کشور دانست و افزود: این معاهده مسیر همکاری‌های راهبردی و توسعه تعاملات دو کشور را به خوبی ترسیم کرده و اجرای آن باید به صورت جدی در دستور کار مسئولان دو کشور باشد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۲ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 18
کد خبر: ۲۷۱۴۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود پزشکیان عصر امروز سه‌شنبه در دیدار آقای الکسی اورچوک معاون نخست وزیر روسیه که به منظور شرکت در سومین اجلاس اقتصادی خزر به تهران سفر کرده است، امضای معاهده همکاری جامع راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه را از مهمترین جلوه‌های همکاری میان دو کشور دانست و افزود: این معاهده مسیر همکاری‌های راهبردی و توسعه تعاملات دو کشور را به خوبی ترسیم کرده و اجرای آن باید به صورت جدی در دستور کار مسئولان دو کشور باشد.

رئیس جمهور در ادامه روند همکاری‌های دو جانبه میان دو کشور در بخش انرژی، صنعت، حمل و نقل و تجارت را بسیار خوب و مثبت ارزیابی کرد و گفت‌: سازمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله اورسیا، بریکس و شانگهای نیز بستر‌های جدیدی برای همکاری‌های مشترک گشوده که امیدواریم با بهره‌گیری از این فرصت‌ها هر چه زودتر مردم دو کشور از منافع آن منتفع و بهره‌مند شوند.

الکسی اورچوک معاون نخست وزیر روسیه نیز در این دیدار ضمن ابلاغ سلام‌های گرم نخست وزیر و رئیس جمهور این کشور به دکتر پزشکیان و تقدیر از برگزاری بسیار خوب و موفق اجلاسیه اقتصادی خزر گفت‌: ما از امضای معاهده همکاری جامع راهبردی با جمهوری اسلامی ایران بسیار خرسند، تعاملات و همکاری‌های میان دو کشور پس از امضای این معاهده بسیار فعال‌تر شده و افزایش تبادل هیئت‌های دیپلماتیک شاخص مهمی در این زمینه است.

معاون نخست وزیر روسیه ضمن ارائه گزارشی از مباحث و موضوعات مطرح شده در اجلاسیه اقتصادی خزر به دکتر پزشکیان تصریح کرد: این اجلاسیه زمینه بسیار خوبی برای توسعه هدفمند روابط میان کشور‌های ساحلی دریای خزر است.

الکسی اورچوک همچنین با اشاره به بازدید خود از نمایشگاه دستاورد‌ها و توامندی‌های جمهوری اسلامی ایران افزود: این نمایشگاه نماد پیشرفت‌های چشمگیر جمهوری اسلامی ایران در حوزه‌های مختلف از جمله؛ پزشکی و سلامت است که در صورت اشتراک گذاری این توانمندی‌ها با دیگر کشور‌ها در‌های بزرگی به روی اقتصاد ایران گشوده خواهد شد./ ایسنا 

کلمات کلیدی: پزشکیان روسیه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار